You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler kucakin de kaygı ediliyor kabil.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Sevdiklerimiz ortada ket olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler bâtınin can kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın kapısı kesinlikle hizmet mimarilmalıdır? Yangın bapları muntazam hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının harbi bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit Yangın Kapısı mekanizmasının çhileıştığının yoklama edilmesini bağırsakerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve hizmetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlamlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

ve kontrolleri bünyelmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son basamak ilgi edilmektedir. Medyaya yansıcanip ve yangın kapısı nedenli dirilik kayıplarının olması bu konuya ne önem verilmesi icap ettiğinin en önemli soyıtıdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının orantılı standartlara ve yönetmeliklere usturuplu olup olmadığını tayin etmek ciğerin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

 Buna yanıt, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu boyut sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Yangın çabucak güvenli bir tahliye derunin ilk etap, yangın merdivenlerinin nerede bulunduğunu ve nite kullanılacağını bilmenizdir. Yangın merdivenlerinin yerini öğrenin ve organize olarak manevra yaparak elbette kullanılacaklarınızı uygulayın.

Report this wiki page